Dan besplatnog parkiranja u 27 gradova Hrvatske

Dan besplatnog parkiranja u 27 gradova Hrvatske

Instalirajte na svoj pametni telefon mobilnu aplikaciju PayDo i u četvrtak 22. studenog 2018. nećete morati platiti parking u 27 hrvatskih gradova

Predstavljamo aplikaciju Razmisli
Pokretanje dizelskog motora Land Rovera preko mobitela
Fiat Panda s integriranom mobilnom aplikacijom Waze

PayDo je hrvatska mobilna aplikacija putem koje možete platiti parking za svoje vozilo bez plaćanja SMS naknade, a usluga je dostupna u 27 hrvatskih gradova (Bjelovar, Crikvenica, Dubrovnik, Đakovo, Hvar, Karlovac, Koprivnica, Korčula, Novi Vinodolski, Ogulin, Orebić, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rab, Rovinj, Samobor, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar).

„Dan besplatnog parkiranja“ građanima, korisnicima MasterCard kartica omogućuje gotovo cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška (do deset satnih parkirnih karata za maksimalno dvije registarske oznake. Aplikacija je dostupna za korisnike Android i iOS uređaja ili na web stranici paydo.hr, a nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, određuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja potvrđuje opcija „Besplatno uz Mastercard“.

Paydo mobilnu aplikaciju izradila je hrvatska IT tvrtka Infoart s ciljem popularizacije praktičnosti kupovine parkirališnih karata. Prema istraživanjima, aplikacije za plaćanje koristi gotovo 60% potrošača u zemljama gdje su takve usluge dostupne. Čak 95% Hrvata koristi kartice, a 62% ih želi plaćati mobitelom. Svakim danom raste broj novih PayDo korisnika, što i ne čudi s obzirom na podatak da se potrošači regije ne odvajaju od svojih pametnih telefona te ih u prosjeku koriste 4,3 sata na dan.

KOMENTARI