AUTO STIL Veliki izvještaj sa Ženevskog auto salona, sve o Rimac C_Two, testovi automobila…

AUTO STIL Veliki izvještaj sa Ženevskog auto salona, sve o Rimac C_Two, testovi automobila…

Na 36 stranica pročitajte o svim najbitnijim novitetima u 2018, testove Hyundai Kona, Toyota Prius plugin hybrid i Nissan X-Trail, sve o Smartivo nadzoru vozila, o dobrim i manje dobrim ljetnim gumama

Lav dužine 12,5 metara vidjet ćemo u Ženevi
Ekstremno brzi i zanimljivi automobili predstavljeni u Ženevi
45. Tokyo Motor Show 2017

Auto stil, posebni prilog Međimurskih novina posjetio je Ženevski međunarodni auto salon. Saznajte sve o Hyundai Koni Electric koju ćete moći vidjeti i na Zagreb Auto Show 2018, konceptnom SUV-u Škoda Vision X koji također dolazi u Zagreb, a Mercedes je u Ženevi otkrio svoju veliku četverovratnu limuzinu Mercedes-AMG GT 4-Door coupe. Čime je to Rimac oduševio svijet tema je koja se bavi hyper električnim automobilom Rimac C_Two koji u 60 minuta generira čak 8 TB podataka i postiže nevjerojatnih 412 km/h.

Volkswagen nastavlja s novim modelima u seriji I.D. koji izaziva pozornost svojim dizajnom, vidjeli smo i prve modele novog branda Cupra (iz Seata), Alfu Romeo Stelvio i Giulia u Nring izvedbama dostupnima u samo 108 primjeraka (oba modela su snage 510 KS). Prisustvovali smo i na premijeri novog Ford Mustanga Bullitt koji nasljeđuje svojeg 50 godina starog prethodnika iz filma Bullitt, a družili smo se sa sinom Stevea McQueena, Chadom i s unukom Chaseom. Duplerica je rezervirana za ljepotice sa Ženevskog auto salona.

Isprobali smo Smartivo, domaći softver za nadzor vozila. Detaljno opisujemo što se sve može nadzirati tijekom vožnje: lokacija, brzina i putanja kretanja, broj okretaja i potrošnja motora, stanje goriva u rezervoaru, broj radnih sati motora, opterećenje na stražnjoj osovini, nagla ubrzavanja i kočenja, postotak pritiska na papučicu gasa te još 20-ak parametara za koje se mogu postaviti i obavijesti na mail ili SMS ukoliko vozač ili vozilo prekorače zadane vrijednosti.

30 modela ljetnih guma testirao je njemački ADAC, a koje su gume dobile preporuku za kupnju otkrijte u pregledu Auto stila koji piše još i o prednostima te nedostacima cjelogodišnjih guma. Kraj je zime – pročitajte što sve treba obaviti na kraju sezone i pripremiti vozilo za toplije vrijeme. Mercedes C-klasa bit će jedna od bitnih premijera na Zagreb Auto Show, a zanimljiv nam je i Suzuki Swift Sport pa prije nego li se zaputite na Zagrebački Velesajam informirajte se o automobilima na stranicama Auto stila Međimurskih novina.

Prolistajte besplatno digitalno izdanje Auto Stil Međimurskih novina:

KOMENTARI