Audi A1 citycarver postaje A1 allstreet

Audi A1 citycarver postaje A1 allstreet

Iako je na kraju svojeg životnog vijeka i neće imati nasljednika, Audi je za najmanji A1 citycarver odlučio promijeniti ime u A1 allstreet, a čak su i službene fotografije samo obrađene u Photoshopu i stavljeno je novo ime.

Predstavljena je četvrta generacija kompaktnog Audija A3 Sportback
Što kažete na Audi A6 Black Edition?
Audi SQ7 TDI sa sportskim dizajnom i S detaljima

Koliko netko brine o nečemu svome može se vidjeti po postupcima, a koliko je model A1 postao nevažan Audiju govori i činjenica kako je objavljeno da povišena inačica ovog modela, A1 citycarver, dobiva novo ime i to A1 allstreet i to su sve promjene.

Audi A1 allstreet

Audi A1 allstreet

Audi A1 citycarver

Audi A1 citycarver

No da ne bi samo to bilo smiješno, tom prilikom objavljene su i fotografije tog modela, ali vjerovali ili ne, nisu se čak potrudili ni fotografirati novi model, već je u Photoshopu samo promijenjeno ime! Da, da, i veliki proizvođači (pre)skupih modela štede na svakom koraku, iako za to nema potrebe.

Uostalom, navedeni model nismo imali prilike nikada vidjeti uživo, a nekako imamo osjećaj kako će tako i ostati, a ionako će uskoro Audi prestati s proizvodnjom najmanjeg modela. Audi A1 allstreet je dostupan u izvedbama 25 TFSI (701 kW/95 KS), 30 TFSI (81 kW/110 KS), 30 TFSI S tronic, te 35 TFSI (110 kW/150 KS) i 35 TFSI S tronic s automatskim mjenjačem. Najavljeno je i kako cijena početnog modela u Njemačkoj starta od 23.200 EUR, odnosno preračunato oko 176.000 kuna, što je manje nego koliko Audi traži za najjeftiniji A1 na našem tržištu.

Nažalost, ne možemo direktno usporediti cijenu u Njemačkoj jer se kod nas A1 citycarver nije službeno ni nudio, a izgleda da će tako biti i s A1 allstreet.

Audi A1 allstreet

Audi A1 allstreet

Audi A1 citycarver

Audi A1 citycarver

KOMENTARI