Vozači, pozor! Stižu nove kamere za nadzor brzine

Vozači, pozor! Stižu nove kamere za nadzor brzine

Najviše kamera za nadzor brzine postavit će se na prometnicama prema moru i na obali u PU šibensko-kninske, dubrovačko-neretvanske, splitsko-dalmatinske, te zadarske, ali i na našem području

Prednosti tempomata u vožnji
Nikad bolji Citroen Berlingo
Policija i parkiranje

Dok ne krenemo na putovanje prema moru, jer u tom će smjeru biti postavljeno najviše novih kamera koje snimaju brzinu u prometu, obratite pozornost i na kamere koje će se uskoro pojaviti u Međimurju, kao i u Varaždinu i u Podravini.

PU međimurska još nije javno obznanila koje će prometnice biti pod pojačanim “fotonadzorom”, ali pripreme su u tijeku, dok su poznate lokacije u Varaždinu i Podravini. Tako će u susjednom gradu kamere vrebati prekršitelje u Koprivničkoj ulici kod kućnog broja 4B te na istočnoj varaždinskoj obilaznici (kod tvrtke Solvis). Na obje lokacije postavljaju se po dva kućišta. Na području Koprivničko-križevačke policijske uprave (PU) kamere stižu u Cvetkovec, Koprivnicu, Glogovac, Novigrad Podravski, Budančevicu, Hampovicu, Sveti Ivan Žabno, Kenđelovec, Majurec i Reku. PU virovitičko-podravska postavit će stupove i kamere u Pitomaču, Stari Gradac, Kapela Dvor, Viroviticu, Suhopolje, Slatinu, Šaševo, Čađavački Lug, Bukovački Antunovac i Čačince.

Ukupno će se širom Hrvatske postaviti 85 novih stupova s kućištima unutar kojih će se izmjenjivati 29 novih kamera za nadzor brzine.

KOMENTARI