Sjećate li se pjesme Looka & Borna?

Sjećate li se pjesme Looka & Borna?

Looka & Borna, pjesma poznatog rap dvojca Bolesna braća u novom angažmanu tematski se bavi jednim modelom automobila

Hyundai i30 N nabrijan na 275 KS stigao u Hrvatsku
Zaboravili ste dijete na stražnjem sjedalu?! To se može spriječiti
Hyundai Kona Electric, Santa Fe, Nexo i Le Fil Rouge predstavljeni u Ženevi

Poslušajte novu verziju pjesme Looka & Borna u kojoj ovaj put poznati rapperi pjevaju o automobilu Hyundai Tucson Winter Edition. Budite cool i otputujte na skijanje baš kao Looka i Borna! Spičite se u Schladming u svojem novom Hyundai Tucson Winter Editionu koji je full opremljen za 159.990 kuna.

Hyundai Tucson Winter Edition do Schladminga će stići uz 1.6 GDI motor snage 132 KS. U full opremi su senzor za kišu, električno podesivi, grijani i preklopivi vanjski retrovizori, tempomat, automatski klima uređaj s automatskim odmagljivanjem stakala, navigacijski uređaj s 8“ LCD ekranom, stražnjom kamerom.

Izvana će Hyundai Tucson Winter Edition biti prepoznatljiv po toniranim staklima (stražnja su zatamnjena), stražnjem spojleru s LED 3. stop svjetlom, prednjim svjetlima za maglu, prednjim LED dnevnim i LED pozicijskim te LED kombiniranim stražnjim svjetlima, uzdužnom krovnom nosaču, aluminijskim 17” naplatcima dok su u boji vozila maska hladnjaka, vanjski retrovizori i vanjske ručice. Projekcijska prednja svjetla dolaze s dodatnim osvjetljenjem kuta.

KOMENTARI