Uskoro počinje Frankfurt Motor Show IAA 2017

Uskoro počinje Frankfurt Motor Show IAA 2017

Ljepotice s Tokyo Motor Show 2017
Sin i unuci Stevea McQueena predstavili Ford Mustang Bullitt
E-Mehari razvijen u specijalnoj seriji

Bienalno se (svake dvije godine) sredinom rujna svake godine izmjenjuju njemački i francuski gradovi Frankfurt i Pariz kako bi se svijetu predstavili najnoviji modeli vozila. Ove se godine Frankfurtski auto salon održava od 16. do 24. rujna, ali sve počinje ipak nekoliko dana ranije. Već ćemo 12. rujna moći izvijestiti o najnovijim modelima jer taj i sljedeći dan traju novinarski press dani, zatim slijede dva dana namijenjena trgovcima dok se auto salon na prostoru Messe Frankfurt za javnost otvara u subotu 16. rujna i otvoren je sve do 24. rujna.

Cijena ulaznice za Frankfurt Motor Show radnim danima je 14 eura (12 eura preko web shopa), vikendom 16 eura (14 na webu) dok djeca i studenti uživaju u otprilike 50-posto nižim cijenama.

Četvrta generacija Audija A8 bit će dostupna i u produženom L izdanju

Iako se već gotovo sve zna i otkriveni su gotovo svi noviteti, ipak ćemo u Frankfurtu vidjeti i neke do sada neprikazane modele. 50 brandova predstavit će više od 300 premijernih modela i noviteta, a zasigurno će najviše prostora zauzimati njemački proizvođači. Slogan ovogodišnjeg auto salona je „Future Now“ tako da ćemo na licu mjesta vidjeti i izvijestiti vas što to stiže iz budućnosti upravo sada.

Znamo da će zvijezde salona biti modeli o kojima se već dosta toga zna:
Audi A8
BMW M5
Dacia Duster
Ferrari Portofino
Hyundai i30N
Hyundai Kona
Jaguar E-Pace
Mercedes X-klasa
Porsche Cayenne
Renault Megane RS
Seat Arona
Subaru Impreza
Volkswagen T-Roc