Tesla u Hrvatskoj: S-moto team d.o.o. iz Čakovca postao prvi hrvatski distributer za Tesla vozila!

Tesla u Hrvatskoj: S-moto team d.o.o. iz Čakovca postao prvi hrvatski distributer za Tesla vozila!

Top 10 super automobila u 2017
Kupci prvih Cybertrucka neće smjeti prodati auto u prvoj godini
Tesla električni pick-up stiže za dvije godine

Šuškanja o dolasku Tesle u Hrvatsku već neko vrijeme tresu autoscenu, a dobre vijesti stižu upravo Iz Čakovca, gdje tvrtka S-moto team još od početka ove godine na svom pragu isporučuje ovaj svjetski poznati električni automobil.

Tvrtka S-moto team već 20 godina bavi se organizacijom unosa i uvoza automobila i prodajom vozila sa skladišta. Na tržištu slove kao siguran, provjeren i povjerljiv partner za kupnju novog ili rabljenog automobila, a tome u prilog ide i činjenica da su prvi u Hrvatskoj postali distributer za Teslina vozila.

Odabirom tvrtke S-moto team osigurali ste si bezbrižnost pri unosu ili uvozu vozili jer će ga oni pronaći na internetu sukladno vašim željama, provjeriti dobavljača i sam automobil te obaviti organizaciju unosa tj.uvoza. Na vama je da se odlučite za način financiranja i dođete na preuzimanje na adresu tvrtke Josipa Štolcera Slavenskog 2 u Čakovcu.

Kod narudžbe Tesla vozila, princip je nešto drugačiji, s obzirom da naručivanje ide isključivo online, gdje sami odabirete sve u nekoliko klikova. Boja, felge, unutrašnjost i jačina baterije vrlo su jasno obrazloženi, pri čemu vam također pomoći može distributer za Hrvatsku, tvrtka S-moto team. Nakon procesa narudžbe, vozilo stiže u S-moto team, gdje će vam ga ljubazna ekipa pažljivo isporučiti.

Kontaktirajte S-moto team i sigurno kupite novi ili rabljeni automobil. Posjetite ih na adresi Josipa Štolcera Slavenskog 2 u Čakovcu ili nazovite na mobitel 098/241-069, Možete im poslati mail na adresu [email protected]. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu www.s-moto.hr

KOMENTARI