Prije totalnog uključivanja u struju slijedi nešto zanimljivo iz smarta

Prije totalnog uključivanja u struju slijedi nešto zanimljivo iz smarta

Final Collector's Edition by Konstantin Grcic je ograničena kolekcija od samo 21 primjerak smart vozila

Božićna edicija: Ford Focus RS u crvenom izdanju
Limitirane edicije sportskih satova Ducati
Ograničena količina od samo 1958 Fiata 500 Spiaggina

U 2020. godini smart će postati prvi proizvođač automobila na svijetu koji je beskompromisno prebacio cijeli svoj portfelj s motora s unutrašnjim izgaranjem na električne pogone. Prije nego što smart bude potpuno električan od iduće godine, brand predstavlja ekskluzivno i strogo ograničeno posebno izdanje vozila pod nazivom konačnih#21 vozila s motorom na unutrašnje sagorijevanje koje je dizajnirao Konstantin Grcic i namijenjeno je samo za najzagriženije skupljače.

Smart je s nama već duže od dva desetljeća. S Final Collector’s Edition označava se početak nove ere i 21 godina praktičnog pionirskog duha.

Smart surađuje s međunarodno priznatim industrijskim dizajnerom Konstantinom Grcicem u stvaranju suvremenog umjetničkog djela za cestu, istodobno obilježavajući početak nove ere u povijesti automobila. Izdanje je usredotočeno na ideju 21-godišnjeg postojanja smarta, kroz 21 vozilo, kako bi se pokazalo kako su 21 godinu uvijek bili korak ispred.

Vozila ograničene količine, koja je dizajnirao Konstantin Grcic i realizirana su u suradnji s Brabusom, napustit će tvornicu u kolovozu 2019. godine, nudeći kolekcionarima i istinskim fanovima smarta jedinstvenu priliku da sa sobom ponesu 21 godinu pionirskog duha.

Shema boja također odaje počast prvoj generaciji smarta: sjajni žuti prednji kraj kroz oznaku #21 na mat crnoj stražnjoj strani. Žuta boja se temelji na izvornoj boji “hello yellow”, uspostavljajući povezanost s porijeklom smarta. “Smanjiti na maksimum” je bila misija za prva smart vozila kad su se pojavila. Zatim se krenulo u suradnju s različitim umjetnicima. Švicarski umjetnik Roman Signer, na primjer, vozio je automobil smart kroz tunel, a na kraju se preko smarta izlila kanta boje. Grcicev dizajn za Final Collector’s Edition, s prijelazom iz žute u crno, također zadržava dio ove povijesti.

KOMENTARI