Prije totalnog uključivanja u struju slijedi nešto zanimljivo iz smarta

Prije totalnog uključivanja u struju slijedi nešto zanimljivo iz smarta

Final Collector's Edition by Konstantin Grcic je ograničena kolekcija od samo 21 primjerak smart vozila

Ograničena količina od samo 1958 Fiata 500 Spiaggina
Limitirane edicije sportskih satova Ducati
Božićna edicija: Ford Focus RS u crvenom izdanju

U 2020. godini smart će postati prvi proizvođač automobila na svijetu koji je beskompromisno prebacio cijeli svoj portfelj s motora s unutrašnjim izgaranjem na električne pogone. Prije nego što smart bude potpuno električan od iduće godine, brand predstavlja ekskluzivno i strogo ograničeno posebno izdanje vozila pod nazivom konačnih#21 vozila s motorom na unutrašnje sagorijevanje koje je dizajnirao Konstantin Grcic i namijenjeno je samo za najzagriženije skupljače.

Smart je s nama već duže od dva desetljeća. S Final Collector’s Edition označava se početak nove ere i 21 godina praktičnog pionirskog duha.

Smart surađuje s međunarodno priznatim industrijskim dizajnerom Konstantinom Grcicem u stvaranju suvremenog umjetničkog djela za cestu, istodobno obilježavajući početak nove ere u povijesti automobila. Izdanje je usredotočeno na ideju 21-godišnjeg postojanja smarta, kroz 21 vozilo, kako bi se pokazalo kako su 21 godinu uvijek bili korak ispred.

Vozila ograničene količine, koja je dizajnirao Konstantin Grcic i realizirana su u suradnji s Brabusom, napustit će tvornicu u kolovozu 2019. godine, nudeći kolekcionarima i istinskim fanovima smarta jedinstvenu priliku da sa sobom ponesu 21 godinu pionirskog duha.

Shema boja također odaje počast prvoj generaciji smarta: sjajni žuti prednji kraj kroz oznaku #21 na mat crnoj stražnjoj strani. Žuta boja se temelji na izvornoj boji “hello yellow”, uspostavljajući povezanost s porijeklom smarta. “Smanjiti na maksimum” je bila misija za prva smart vozila kad su se pojavila. Zatim se krenulo u suradnju s različitim umjetnicima. Švicarski umjetnik Roman Signer, na primjer, vozio je automobil smart kroz tunel, a na kraju se preko smarta izlila kanta boje. Grcicev dizajn za Final Collector’s Edition, s prijelazom iz žute u crno, također zadržava dio ove povijesti.

KOMENTARI