Potpuno nova Mazda3

Potpuno nova Mazda3

Krajem studenog Mazda će u Los Angelesu predstaviti potpuno novu trojku

Počeo je Ženevski auto salon, ovo su premijerno predstavljeni modeli
Mercedes na New York Auto Show predstavlja 6 svjetskih premijera
Poslušajte zvuk dvosjeda Abarth 124 Spider 2019

Nova Mazda3 2019, potpuno nova generacija, jedan je od očekivanijih modela u 2018. godini – uz novi dizajn, koji će mnogima zagolicati maštu sudeći po dosadašnjim najavama, predstavit će se i novi Skyactiv motori. Očekujemo novi 1,7-litreni turbodizelski te inovativni Skyactiv-X koji je prije godinu dana izazvao veliku pozornost svjetske javnosti.

Svjetska premijera nove Mazde 3 dogodit će se na LA Auto Showu koji se održava od 30. studenog do 9. prosinca 2018, ali automobil ćemo vidjeti već 28. studenog kad počinje predstavljanje automobila novinarima.

Kodo dizajn, koji već nekoliko godina Mazda koristi kao inspiraciju za svoje modele, zasjat će u zrelijoj interpretaciji, uz samu esenciju japanske estetike. Istovremeno, Mazda najavljuje da će temeljni atributi, koji utječu na performanse i vozne osobine, biti podignuti na višu razinu uz novu generaciju Skyactiv arhitekture vozila koja će omogućiti ljudima da u potpunost iskoriste svoj prirodni osjećaj za ravnotežu dok će najnoviji Skyactiv motori ponuditi odzivnost i izvrsnu kontrolu vozila u svim situacijama.

S Mazdom 3, prema najavi, započet će cijela nova generacija Mazdinih automobila koji će pružati novu dimenziju užitka u vožnji kupcima diljem svijeta. Fotografija koju objavljujemo predstavlja sivu izvedbu sedan izvedbe s četvora vrata te crvenu hatchback s pet vrata.

KOMENTARI