Nove boje i kombinacije opreme za Audi A6, A6 Avant i A7 Sportback

Nove boje i kombinacije opreme za Audi A6, A6 Avant i A7 Sportback

U modelsku godinu 2024. Audi uvodi novosti oko kombinacija unutarnjeg i vanjskog uređenja za A6 limuzinu i karavan, kao i za A7, a narudžbe su već započele.

Kompaktni SUV coupé: Audi Q3 Sportback
Audi RS Q E-Tron spreman je za 2022 Dakar
Top 10 super automobila u 2017

Audi uvodi novosti za sve modele A6, A6 Avant i A7 Sportback, a prvenstveno se tiču uređenja vozila. Tako sada Audi nudi mogućnost uređenja unutrašnjosti bez obzira koju ste vrstu uređenja vanjskog izgleda odabrali. To će omogućiti više personalizacije kupcima ovih modela.

Kupci sada mogu birati između osnovnog, Advanced i S line paketa za vanjski izgled modela A6 Sedan i A6 Avant, te između osnovnog i S line paketa za A7 Sportback. Svaku liniju opreme karakteriziraju jedinstveni prednji i stražnji dizajnerski elementi.

U osnovnoj je verziji prednja maska u mat crnoj boji s kromiranim obrubima, dok je za modele A6 u Advanced izvedbi riječ o tamnom kromu, a kod ove izvedbe dolaze i 18-inčni aluminijski naplatci. Kod S line paketa maska dolazi s kromiranim umetcima, a ova oprema donosi i sportske branike, 19-inčne aluminijske naplatke i sportski ovjes.

S line paket u interijeru donosi krovnu oblogu u crnoj boji, sportski upravljač, kontrastne šavove, ppapučice napravljene od nehrđajućeg čelika, a sjedala su presvučena kombinacijom tkanine i kože. Tu su i aluminijski pragovi sprijeda i straga, a dolaze i s osvjetljenjem.

Audi nudi ukupno dvanaest boja karoserije, a nove boje su Arcona bijela, Madeira smeđa metalik, Grenadine crvena metalik i Ascari plava metalik, s time kako su dvije potonje rezervirane za S ili S line modele. Unutrašnje dekoracije pak dolaze u osam različitih varijanti, a novi su drveni dodaci u boji Olive Tree Natural i Ash Volcanic Gray Natural.

Sada serijski dolazi Audi virtualni kokpit koji uključuje digitalnu instrument ploču dijagonale 12,3 inča, a serijska su sada i potpuna LED svjetla, a serijski je i paket Pomoć pri parkiranju plus. Narudžbe novih izvedbi su već krenule, a Audi najavljuje cijenu od 53.800 eura za A6 limuzinu, odnosno od 63.500 eura za A7.

KOMENTARI