Fiat objavio prve fotografije novog coupe SUV modela Fastback

Fiat objavio prve fotografije novog coupe SUV modela Fastback

Još jedan novi model je Fiat pripremio za južnoameričko tržište, a riječ je o coupe SUV-u Fastback, koji je najavljen s dvije fotografije i informacijom kako prodaja započinje ove jeseni.

Mercedes-Benz u bliskoj budućnosti mijenja oznake, ali i gasi neke modele
Novi E-3008 stiže u rujnu
Dopadljiv kompaktni SUV sportskog izgleda

Fiat je i dalje iznimno aktivan na području Južne Amerike, a upravo je objavio prve dvije fotografije potpuno novog coupe SUV modela koji će se na tržištu pronaći pod imenom Fastback. Isto ime je nosio i koncept koji je predstavljen prije četiri godine, a koji je bio poznat pod internom oznakom Project 376.

Fiat Fastback se temelji na MLA platformi, a iako još službeno nisu objavljene informacije o motorizaciji, šuška se kako će na izbor biti 1,0-litreni i 1,3-litreni turbo motori, a potonji razvija maksimalnu snagu od 180 KS, ako se vozi na benzin, odnosno 185 KS ako ga pokreće etanol, a bit će uparen isključivo s automatskim mjenjačem, a pogon će uvijek biti na prednje kotače.

Također, informacije i slike unutrašnjosti još nisu objavljene, no neslužbeno se saznaje kako će instrument ploča biti digitalna, dok bi središnji multimedijski zaslon trebao imati minimalnu dijagonalu od 10 inča. Prostranost bi trebala biti dovoljna za četiri odrasle osobe, a i obujam prtljažnika je preko 400 litara. Uz to, očekuje se i bogata serijska oprema, ali i duga lista doplata, posebice u smislu personalizacije. Cijene Fiat još nije objavio.

KOMENTARI