E-Tech Engineered je posebna serija najpopularnijih Renault hibridnih modela

E-Tech Engineered je posebna serija najpopularnijih Renault hibridnih modela

Od ovog mjeseca Renault je u ponudu uvrstio posebna izdanja hibridnih izvedbi modela Megane Conquest, Clio i Megane u karavanskoj, ali i u izvedbi s 5 vrata, a vizualno modeli podsjećaju na R.S. Line modele.

Toyota RAV4 Hybrid u posebnoj izvedbi Black Edition
Za samo 1250 sretnika: posebna serija Porsche 911 Sport Classic
Alfa Romeo Giulia GTA: rasprodano svih 500 primjeraka!

Posebno izdanje E-Tech Engineered temelji se na dizajnu potpuno novog Meganea E-Tech Electric te predstavlja suvremenu interpretaciju triju modela osobnih vozila koja su već dostupna na europskom i međunarodnom tržištu. Ova serija obiluje opremom koja stoji iza uspjeha inačice R.S. Line te istovremeno unosi novosti u bojama i materijalima.

Ovu posebnu seriju krase detalji u toploj boji titanija na dijelovima kao što su spojler po uzoru na Formulu 1, ugrađen u donji dio prednjeg odbojnika, te ukrasni umetci na bočnim stranama i donjem dijelu stražnjeg kraja, kao i oznake na naplatcima. Još jedno upečatljivo obilježje svih modela iz serije jest prepoznatljivi logotip marke u obliku dijamanta i sjajno crna slova u nazivu modela na prednjem i stražnjem kraju.

Cjelokupan izgled zaokružuje nova oznaka E-Tech Hybrid ili Plug-In Hybrid na vratima prtljažnika koju dijele svi elektrificirani Renaultovi modeli. Tu je još i grafička oznaka na vozačevim vratima, a svi modeli iz serije dostupni su u različitim bojama.

U unutrašnjosti također prevladava vizualni sklad zahvaljujući presvlakama sa šavovima u toploj boji titanija i zlatnim ukrasnim umetcima na armaturnoj ploči i zračnim otvorima. Upravljač krasi slovo E, čime se odražava pripadnost obitelji vozila E-Tech. Jednako je tako dizajn pragova vrata usklađen s oznakom na vanjskom dijelu karoserije. Svi ti novi detalji zaslužni su za još elegantniji cjelokupan izgled vozila.

Renault Clio, Captur i Conquest u izvedbi E-Tech Engineered bit će dostupni za narudžbu u Hrvatskoj od lipnja, a prve se isporuke očekuju od rujna nadalje. Cijena za Clio E-Tech Engineered starta od 203.900 kuna, dok cijena za Captur E-Tech Engineered starta od 227.100 kuna.

Cijena za Megane E-Tech Engineered u karavanskoj, kao i izvedbi s 5 vrata, bit će uskoro poznata, dok Megane Conquest E-Tech Engineered starta od 268.900 kuna.

KOMENTARI