Chiriboo je prva regionalna digitalna multi-brend platforma za prodaju novih vozila

Chiriboo je prva regionalna digitalna multi-brend platforma za prodaju novih vozila

Chiriboo tim je predstavio svoju novu inovativnu platformu koja će zasigurno promijeniti način prezentiranja, izbora i kupovine novih automobila. Ova inovacija virtualni je multi-brand salon automobila i služi korisnicima 24 sata na dan.

Land Rover najavljuje 25 primjeraka modela Defender Works V8 Trophy
Hyundai je predstavio dugo najavljivani električni SUV Ioniq 5
Najavljena je Mazda MX-30 s blagim hibridnim motorom

„Umjesto obilaženja auto-kuća, skupljanja ponuda za željeno vozilo, trošenje vremena i novca, Chiriboo vam sve informacije nudi na dlanu, a da pri tom ne morate ustati iz kreveta. Nit vodilja bila je sve korisne informacije smjestiti unutar jedne platforme.“ – rekao je Juraj Šebalj, najbolji hrvatski automobilist u posljednjih 20 godina, uspješni poduzetnik i popularni automobilski novinar,  ujedno i član najužeg tima koji je osmislio i razvio novu platformu koja bi mogla postati „game-changer“ na tržištu prodaje automobila.

Chiriboo je jedini on-line cjenik svih novih automobila dostupnih na Hrvatskom tržištu, uvijek točan i permanentno ažuriran, kojeg pogoni vlastita ChiriBase sveobuhvatna baza podataka koju je razvio vrijedni tim Chiriboo analitičara.

Chiriboo je i jedino mjesto gdje su sve karakteristike automobila opisane istim jezikom, tako da ih je moguće jednostavno međusobno uspoređivati prema različitim kriterijima. Osim toga, za većinu automobila je moguće pregledati recenzije i testove koje su napravili novinari eksperti, predvođeni Jurajem Šebaljem. Na Chiriboo-u odjednom možete vidjeti sve prodajne akcije, a partneri platforme mogu izlagati svoja odmah dostupna vozila za potencijalne kupce, korisnike Chiriboo platforme. Chiriboo je virtualna adresa koje će spajati svoje korisnike s trgovcima automobila, auto kućama, financijskim servisima, osiguravateljima, a ponuda će se neprestano širiti na sve domene mobilnosti.

Chiriboo web i mobilna aplikacija u prvoj će fazi nuditi pojedine funkcionalnosti za efikasnu pretragu automobila.  U potragu za automobilima korisnik će moći krenuti na više načina i iz više smjerova, npr. upisivanjem pojma po kojem će sustav pretraživati bazu vozila na početnoj stranici Chiriboo, poput svima dobro poznatog Google pretraživača.  Upisom ključne riječi koja sadrži naziv marke, modela ili izvedbe (verzije), sustav pokazuje sve poveznice koje je pronašao u bazi vozila. Pored toga naprednija pretraživanja omogućit će Tražilica. Uostolom, isprobajte i sami na www.chiriboo.hr

KOMENTARI