Cammeo Partner nudi zaradu od 12.000 kuna mjesečno

Cammeo Partner nudi zaradu od 12.000 kuna mjesečno

Prva generacija Cammeo Partnera predstavljena je u Zagrebu, a između ostalog uključuje najnižu proviziju od svega 10% te čistu zaradu od 12.000 kuna mjesečno na više

U Pragu vozi najbrži taksi
Cammeo u flotu taksi vozila uvodi električne automobile
Ride2 bit će najpovoljniji taksi u Zagrebu

Cammeo je započeo i elektrifikaciju svojeg voznog parka. U Sloveniji su već u ponudu uvrstili potpuno električnu Hyundai Konu, a u tom smjeru namjeravaju nastaviti i u Hrvatskoj, najavio je to izvršni direktor Cammera Petar Dragić prilikom predstavljanja noviteta na hrvatskom tržištu.

Na hrvatske ceste izlazi prva skupina od 20 Cammeo Partnera, a budućim Partnerima sve nabolje u budućem radu poželjeli su, između ostalih, Vladimir Minovski, vlasnik i generalni direktor Cammea te izvršni direktor iste tvrtke, Petar Dragić.

– Dragi naši, ovim putem željeli bismo dati do znanja koliko smo ponosni na vas. Želimo vam sve najbolje, mnogo vožnji i zadovoljnih putnika, a ako išta zapne, znate da se na nas uvijek možete osloniti – rekao je Minovski. Sve najbolje poželio im je i Dragić koji se referirao i na drugi razlog subotnje okupljanja.

– Kao što ste i sami mogli vidjeti, ovo što se nalazi ispred nas je vaša i naša budućnost. Elektrifikacija nije samo plan ili želja, ona je već počela. Za početak u Sloveniji, a uskoro i u Hrvatskoj te ostalim državama u kojima poslujemo. Želimo postati prvi taksi prijevoznik kako u regiji, tako i u ovom dijelu Europe, koji će u potpunosti voziti na struju, a vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama ovaj plan i ostvariti – rekao je.

Cammeo je osmislio novi model koji zamjenjuje franšizni te vozačima žele ponuditi da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Između ostalog, novi model uključuje najnižu proviziju od svega 10% te čistu zaradu od 12.000 kuna mjesečno na više.

Osim Cammeovih vozača i onih koji će to tek postati, partneri mogu biti i oni koji ne posjeduju vlastiti automobil. Naime, nude najpovoljniji najam vozila koji iznosi svega 120 kuna dnevno. Cammeo partneri imaju 24-satnu logističku, podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner. Broj licenci je ograničen. Za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Cammeo danas broji više od 1400 zaposlenika i 900 vozila, dostupan je u 38 gradova u četiri države, a prije nekoliko mjeseci izašao je kompletno novi sustav od klijenta preko call centra do vozača kako bi svima u tom lancu olakšali rad.

KOMENTARI