Blagdanski popusti na BMW vozila spremna za isporuku odmah: Odvezite svoj novi BMW već danas

Blagdanski popusti na BMW vozila spremna za isporuku odmah: Odvezite svoj novi BMW već danas

Približava nam se najljepši dio godine i vrijeme je darivanja. Tomić & Co. pripremio je najbolje BLAGDANSKE POPUSTE i vozila koja su spremna za ISPORUKU ODMAH. Ispunite svoje želje uz NAJBOLJE POGODNOSTI.

Toyota proljeće omogućuje razne pogodnosti
BMW EXCLUSIVE M paket uz super uštede i bogatu opremu za sportski osjećaj u vožnji
Iskoristite dodatni popust na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela

Tomić & Co. nudi odlične pogodnosti za kupnju odmah dostupnih BMW automobila. Posebni popusti za kupnju lagerskih modela vrijede isključivo za vozila isporučena do 31.12.2023. Bogati paketi opreme, značajne uštede, a povodom  obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, iskazuje iznimnu brigu i zahvalnost svim svojim kupcima te za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. godini poklanja BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI)* paket – produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

Za kupnju legendarne „trojke“ Tomić & Co., u suradnji s dugogodišnjim partnerom Allianz osiguranjem, prvih 30 kupaca BMW-a serije 3 daruje s policom osiguranja Moj auto – Comfort. Uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti polica pruža pravnu zaštitu tj. pokriva troškove obrane vozača u slučaju izazivanja prometne nesreće, pomoć na cesti u slučaju nezgode ili kvara na vozilu te osiguranje vozača i putnika od nezgode. Osiguranje motornih vozila Moj auto odlikuje se brzom obradom odštetnih zahtjeva koje je potpuno digitalizirano, baš kao i ugovaranje polica osiguranja. Kultna “trojka” sportska je limuzina rođena za uživanje u vožnji. BMW serije 3 nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku za vozača u sportskom dizajnu. Iskusite spoj vrhunske i bogate opreme s modernim digitalnim inovacijama, a potpuno zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

Svi kupci električnih modela iX1, iX3 i iX dobivaju VOUCHER 5.500 EUR/41.439,75 KN i dodatne popuste. Otkrijte BMW-ovu ponudu električnih automobila i uživajte u neponovljivom iskustvu vožnje. 100% električni. 100% zadovoljstvo u vožnji. 100% BMW.

U ponudi je ograničen broj vrhunskih BMW automobila, a za koji god model se odučili, nećete pogriješiti jer je riječ o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta. Iskoristite ovu izvrsnu priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na BLAGDANSKI POPUSTI NA BMW VOZILA. Posebni popusti za kupnju lagerskih modela (uključujući i električne) vrijede isključivo za lagerska vozila isporučena do 31.12.2023.**

– – –

Akcija “30 Allianz polica osiguranja od automobilske odgovornosti” vrijedi do isteka zaliha. Polica se odnosi samo na vozila BMW serije 3 za koja su sklopljeni ugovori od 25.10.2023. i koja su za isporuku odmah. Za više informacija o dostupnosti, raspitajte se u najbližoj Tomić & Co. poslovnici.
*Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ako je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ako vozilo ima BSI paket / 7NH (7UN za električna vozila). Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.
**Ponuda je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

Promotivan članak

KOMENTARI